! Start perioadei de înregistrare pentru procedura de certificare a formării/specializării în domeniul electoral. Sesiunea 2024

22 aprilie 2024

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) anunță că, la 19 aprilie 2024, a început înregistrarea pentru examenele de certificare a formării/ specializării în domeniul electoral în sesiunea 2024.

Potrivit legislației electorale, pentru funcția de membru al consiliului electoral de orice nivel și al biroului electoral al secției de votare se desemnează doar persoane care dețin certificate corespunzătoare valabile la data confirmării eliberate de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Completarea formularelor de înscriere la examene pentru fiecare circumscripție electorală de nivelul II se va desfășura în perioada 19 aprilie – 31 iulie 2024, pe site-ul: http://cicde.md, accesând în rubrica ”Certificarea funcționarilor electorali”, „Formulare de înregistrare” și link-ul de înregistrare pentru Circumscripția Electorală nr.13, Dondușeni.

Odată cu lansarea perioadei de înregistrare pentru examene, pe pagina web oficială a CICDE a fost publicată banca de întrebări:
https://cicde.md/wp-content/uploads/2024/02/2024_Banca-de-intrebari-certificare_ro.pdf

Desfășurarea examenelor va avea loc conform graficului stabilit pentru Circumscripția Electorală nr.13, Dondușeni, la:

18 iunie 2024, 03 iulie 2024,  01 august 2024.

Ulterior, după înregistrare, veți fi informat/informată de către președinta Consiliului electoral de circumscripție electorală nr.13 Dondușeni, despre ora exactă și adresa centrului de examinare din raion.

Pentru a afla mai multe detalii referitor la desfășurarea examenelor de certificare și a primi suportul necesar pentru înregistrare vă rugăm să contactați Președinta Consiliului Electoral al Circumscripție Electorale raionale Dondușeni, nr. 13, Ana TROCIN.

Datele de contact:

or. Dondușeni, str. Independenței nr.47 (incinta Consiliului Raional Dondușeni), biroul nr.18, Telefon: 061058551, E-mail: donduseni@cec.md