Ședința operativă din 22.06.2020

22 iunie 2020

La data de 22.06.2020, ora 9-00, conducerea raionului Dondușeni și șefii serviciilor desconcentrate și descentralizate s-au întrunit în ședință comună.

Ședința s-a inițiat cu un moment festiv. Președintele raionului, dl.Valentin Cebotari a înmânat din numele Parlamentului RM Diplome pentru patru medici din raion cu ocazia Zilei lucrătorului medical și al farmacistului, marcată în a treia duminică a lunii iunie. Și anume: dl.Edinac Evghenii, dna Zabolotnîi Georgeta, dna Tatari Alesea și dna Bașmacova Ina.

A.Tatari, medic epidemiolog din cadrul Centrului de Sănătate Publică Edineț (Dondușeni) a prezentat informația privind răspândirea și monitorizarea COVID -19. Dumneaei a raportat datele statistice privind cazurile confirmate, persoanele aflate în carantină și noile focare depistate.

Tematica medicinii a fost continuată de dl.Ștefaneț Corneliu, directorul IMSP Spitalul raional Dondușeni.

În cadrul ședinței șefii de direcții și secții s-au expus asupra planului de activitate a fiecării entități în parte pe parcursul sîptămânii curente.

Pe parcurs, participanții au pus în discuții și alte chestiuni, precum: siguranța muncii lucrătorilor sociali, efectuarea raziilor de către colaboratorii Inspectoratului de Poliție Dondușeni ș.a.