Președintele raionului Dl. Valentin CEBOTARI, Vicepreședinte al raionului Dondușeni Dl Veaceslav BANARI, au felicitat medicii de la IMSP “CS Dondușeni”, “CS Țaul”, “CSP Edineț” (Dondușeni)

17 iunie 2024

În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

Cu această ocazie, la data de 14.06.2024, Președintele raionului Dl. Valentin CEBOTARI, Vicepreședinte al raionului Dondușeni Dl Veaceslav BANARI, au felicitat medicii de la IMSP “CS Dondușeni”, “CS Țaul”, “CSP Edineț” (Dondușeni), dorindu-le sincere urări de bine, pentru toți cei care au manifestat și manifestă devotamentul prin acordarea suportului medical și asistenței medicale primare, aceștia sunt medicii, asistente medicale, farmaciștii și alți lucrători din domeniul sănătății.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați transformat vocația în profesie și sacrificați o parte din viața voastră pentru bunăstarea pacienților raionului. Vă dorim activitate fructuoasă, succese profesionale, motivaţii pentru performanţă şi perfecţionare.

La mulți ani, spre noi ascensiuni și să vă bucurați de împliniri personale alături de oamenii dragi!

Cu respect,
Valentin CEBOTARI,
Președintele raionului Dondușeni