Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

15 septembrie 2022

Stimați angajați din sfera protecției sociale a populației!

Anual, în a treia dumincă a lunii septembrie, este consemnată sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu.
Cu siguranță protecția socială este una dintre cele mai nobile meserii, asistentul social intervenind atunci când apar schimbări economice și sociale care afectează în mod disproporționat persoanele vulnerabile și comunitățile cu resurse financiare limitate.
În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere.
Vă exprimăm recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistenţă şi protecţie socială precum şi pentru munca  cu dăruire de sine, receptivitatea manifestată zi de zi faţă de persoanele care au nevoie de grijă şi atenţie deosebită
Vă  doresc  sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar indicile recunoștinței pentru munca Dvs. să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.

Cu profund respect,

Valentin CEBOTARI, Președintele raionului Dondușeni