Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Funcţionarului Public

23 iunie 2024

Multstimați funcționari publici din raionul Dondușeni!
Cu ocazia Zilei Funcţionarului Public, marcată în fiecare an la 23 iunie, Vă aducem cele mai calde felicitări și urări de bine tuturor angajaților care activează în serviciul public.
Este semnificativă această sărbătoare, căci munca Dumneavoastră este necesară și importantă pentru oameni, pentru stat. De profesionalismul Dumneavoastră, care presupune competențe deosebite, de străduința cu care rezolvați, în fiecare zi, problemele și adresările cetățenilor, depinde bunăstarea lor, starea de spirit și siguranța lor.
Aducem sincere mulțumiri tuturor funcționarilor publici din raion pentru conlucrare și munca depusă. Ne exprimăm convingerea că în continuare profesionalismul, elanul și verticalitatea vă vor ghida în procesul de realizare a obiectivelor, sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
Vă urăm multă sănătate, noi performanțe în tot ceea ce faceți. Sărbătoarea care o consemnăm să vă furnizeze în permanență energie inepuizabilă și idei inovatoare pe care să le materializăm împreună cu succes.
Vă dorim bunăstare în case, pace și lumină în suflete și cât mai multe înălțimi cucerite în domeniul dumneavoastră profesional.
Cu deosebit respect,
Valentin CEBOTARI, Președintele raionului Dondușeni,
Consiliul raional.