Mesaj de felicitare cu ocazia noului an de studii 2023-2024

1 septembrie 2023

Dragi elevi și studenți,
Stimați profesori,
Dragi părinți,

Vă adresez cele mai calde felicitări cu ocazia Zilei Cunoștințelor și începutul noului an de învățământ!

1 Septembrie este una dintre cele mai luminoase și mai frumoase sărbători, care unește toate generațiile, fiind simbol al începuturilor, perspectivelor și noilor oportunități. Este o sărbătoare specială care simbolizează eforturile constante întreprinse de persoană pentru a cunoaște tot ceea ce este nou și necunoscut.

Educația este astăzi una dintre principalele resurse de dezvoltare a omului și societății, iar 1 Septembrie este sărbătoarea tuturor celor care studiază și predau. Pentru profesori, această zi semnifică începutul unei noi etape a activității lor, bucuria de a-și reîntâlni discipolii maturizați și încă o șansă fericită de a-i ghida prin Lumea Cunoștințelor. Pentru elevi și studenți, aceasta este o nouă etapă de muncă serioasă, comunicare cu prietenii, succese și descoperiri.

Îmi exprimăm recunoștința sinceră tuturor cadrelor didactice pentru înțelegere, dăruire, pentru munca lor titanică și răbdare. Multă sănătate, noroc, bucurii, fericire, împliniri dvs. și familiilor dvs. Fie ca cunoștințele și abilitățile dobândite în noul an de învățământ de către discipolii dvs. să devină un start reușit pentru creșterea noilor generații de intelectuali!

Elevilor le doresc sănătate, perseverență, note excelente, creativitate și o viață intensă în noul an de învățământ!

Am toată încrederea că putem face față provocărilor și că anul de studii 2023-2024 va fi unul cu rezultate remarcabile și cu activități interesante, palpitante și memorabile.

Într-un ceas bun!

Cu respect,
 Valentin CEBOTARI, Președintele raionului Dondușeni
Consiliul raional