FESTIVALUL-CONCERT AL CÂNTECULUI PATRIOTIC „Pentru ȚARĂ, pentru NEAM”, ediția a III-a

16 martie 2023

FESTIVALUL-CONCERT AL CÂNTECULUI PATRIOTIC „Pentru ȚARĂ, pentru NEAM”, ediția a III-a, cu genericul „Cântăm PACEA”, lansat de către Direcția Educație Dondușeni în parteneriat cu instituțiile de învățământ general și extrașcolar, s-a desfășurat în data de 10.03.2023.

Evenimentul festiv a întrunit 431 de participanți din 18 instituții din raion, care prin intermediul produselor prezentate au valorificat importanța solidarității, empatiei și susținerii reciproce în comunitate, sensibilizând spectatorii față de patrie și neam.

Ne-au onorat cu prezența următorii invitați:

Președintele Raionului Dondușeni, dnul Cebotari Valentin;
Vicepreședintele Raionului Dondușeni, dnul Banari Veaceslav;
Secretara Consiliului Raional Dondușeni, dna Bețivu Livia;
Directoarea adjunctă CEHTA, satul Țaul, dna Iurcișin Ludmila.

La finalul activității, a evoluat Ana Todiță, eleva grupei 23 – C, CEHTA din satul Țaul, participanta ediției – I-a a festivalului dat, actualmente, laureata Festivalului Concurs Republican „Floarea Omeniei”, ediția a XII-a, plasată pe locul I la secțiunea interpretare de cântec solo și – Premiul Mare la secțiunea Recital de poezie.

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Grigoriev Gulnara, șefa DE Dondușeni, a mulțumit ansamblurilor/colectivelor de elevi pentru prestația scenică și impactul emoțional, decernând cu Diplome laureații care vor beneficia și de o „călătorie – surpriză”!