Duminică, 24 martie, s-au petrecut meciurile ultimului tur a Campionatului raionului la volei, bărbați, ediția 2023-2024

25 martie 2024

Duminică, 24 martie în sala de sport a LT ”A.Mateevici” s-au petrecut meciurile ultimului tur a Campionatului raionului la volei, bărbați, ediția 2023-2024.

E de menționat, că necătând la aceea că turneul sportiv s-a petrcut în două etape, între 8 echipe, începând cu luna noiembrie anului trecut, soarta Campionatului, ranjarea echipelor în tabel, se păstra până la ultimul meci, discutat între echipele favorite (s.Pocrovca și ȘS s.Țaul). Azartul sportiv și intriga au fost pe placul publicului și amatorilor de volei.

Necătând la faptul, că echipa Școlii Sportive a învins în meciul decisiv cu scorul 3:2 , cu un decolaj minim, punctajul anterior acumulat de sportivii din s.Pocrovca a plasat echipa pe locul – I.

După meciul decesiv s-au tras totalurile turneului și la partea festivă de către conducerea raionului, au fost menționate cu CUPE, Diplome și premii bănești echipele:
– s.Pocrovca – locul I;
– ȘS s.Țaul – locul II;
– Echipa Inspectoratului de Poliție Dondușeni – III;

La fel, echipele participante au fost menționate cu diplome și inventar sportiv.

Cu diplome au fost menționați și sportivii la nominalități personale: cel mai bun jucător, atacant, apărător.