Concurs de granturi ONG – Organizarea programului de dezvoltare a capacităților [09.10.2016]

7 octombrie 2016

AO EcoContact anunță lansarea concursului în cadrul programului Forumul cu privire la schimbările climatice în regiunea Parteneriatului Estic, pentru organizarea programului de dezvoltare a capacităților OSC active în domeniul adaptării  în ariile de leadership, mobilizare a resurselor și comunicare.

Asociațiile obștești cu experiență în derularea programelor de consolidare a capacităților și organizare de evenimente sunt invitate să aplice.

În acest sens, iniţiem procesul de identificare a ONG-urilor potrivite pentru a participa cu cele mai relevante propuneri pentru următoarele activităţi:

LOT 1 –  Organizarea Programului de Dezvoltare a Capacităților OSC în domeniile leadership, mobilizarea resurselor și comunicare.

Termenul limită de aplicare (extins): 09.10.2016

Anexe:

Mai multe detalii despre proiectul CFE II pot fi găsite urmând link-ul: www.climateforumeast.org

“Forumul cu privire la schimbările climatice în regiunea Parteneriatului Estic (CFE II)”este un program finanțat de Uniunea Europeană, Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare și Crucea Roșie Austriacă, implementat în țările Parteneriatului Estic ( Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova şi Ucraina). În Republica Moldova proiectul este coordonat de A.O. EcoContact. CFE II își propune să dezvolte capacitatea rețelei naționale a Organizațiilor Societății Civile (OSC) de a contribui eficient la procesele de elaborare a politicilor naționale și locale în domeniul Adaptării la Schimbările Climatice, sensibilizare și educație privind impactul schimbărilor climatice precum și buna guvernare de mediu în Republica Moldova.

– See more at: http://www.civic.md/grants/34373-cfe-ii-termen-de-aplicare-extins-concurs-de-granturi-ong-organizarea-programului-de-dezvoltare-a-capacitatilor-09-10-2016.html#sthash.vs4LAbwZ.dpuf