Ziua Deputatului în teritoriu

23 aprilie 2019

Femeia de afaceri, președinta Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova, actuala deputată în Parlamentul Republicii Moldova, dna Otilia Drăguțanu a vizitat pe data de 22 aprilie 2019 raionul Dondușeni.

Doamna Deputată, însoțită de Președintele raionului Dondușeni, dl. Vadim Lesnic a avut o întâlnire cu agenții economici, sectorul privat. În cadrul acestei intrevederi agenții economici au avut ocazia de a afla la direct despre activitatea legislativului din ultima perioadă, dar și despre obiectivele care și le-au propus actualii Parlamentari. Totodată au fost abordate subiectele la tema ,,Femeia în afaceri,, , și fondarea Asociației femeilor de Afaceri din Dondușeni.

Dna Otilia Drăguțanu susține, că ,,femeile sunt o mare forță în această țară! Chiar și fiecare în parte, dar mai ales atunci când se adună pentru o cauză comună. Așa am crezut dintotdeauna și mă conving în fiecare zi,,.

Reamintim că „Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM” a fost fondată în anul 2013 cu scopul de a încuraja și de a spori potențialul feminin în domeniul antreprenorial și managerial din Republica Moldova.

Partea a doua a zilei de lucru a fost dedicată serviciilor desconcentrate din raionul Dondușeni, unde au fost abordate subiectele identificate, dar și unele probleme sau situații specifice fiecărui domeniu pe care aceștia îl reprezintă.