Vizită de lucru a dlui Vadim LESNIC, președinte al raionului Dondușeni în Polonia.

8 mai 2018

 

În perioada 27-30 aprilie 2018, președintele raionului Dondușeni, dl.Vadim LESNIC a efectuat o vizită de lucru în Raionul Staszow, Polonia la invitația Starostei Raionului Staszow, Michal Skotnicki cu care raionul Dondușeni are un acord de colaborare semnat în anul 2014.

O vizită binevenită pentru reluarea colaborării bilaterale între raioanele noastre.

Delegația din raionul nostru a fost primită călduros de către Starosta, Michal Skotnicki și Vicestarosta Tomasz Fafarași și șeful Direcției Relații Externe Ian mazanka.

La sigur vom avea o istorie de colaborare de succes și lungă durată, pentru schimbul de experiență, pe care îl are Polonia în parcursul său European și experiența lor în implementarea fondurilor Europene.

În perioada vizitei de lucru s-a făcut cunoștință cu Graf Pawce Kieniewicz și Kniaz Stefan Dunin-Wasawicz. O întălnire cu niște oameni deosebiți, care cuceresc prin simplitatea lor și te inspiră prin viziunea și abordarea intelectuală atât a lucrurilor mărunte cât și a celor globale.

În semn de prietenie și recunoștință trei drapele a Republicii Moldova au fost arborate în fața Castelului Kurozweki din Raionul Staszow, Polonia.