Serviciile desconcentrate, la raport

19 aprilie 2017

Ziua de 11 aprilie 2017 a fost una de raportare pentru şefii serviciilor desconcentrate-n teritoriu, care au fost invitaţi pentru raport în sala de protocol a Consiliului raional, de către dna Gandrabura Lilia, şeful adjunct al Oficiului Teritorial Edineţ, sectorul Donduşeni, al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova. A participat la întrunire dl Casapu Valeriu, vicepreşedintele raionului.

Dările de seamă au vizat perioada de activitate a primului trimestru (ianuarie-martie) a anului 2017. Toţi raportorii au prezentat cifre, indici cu privire la activitatea pe domenii, şi au mai adus la cunoştinţa celor prezenţi şi informaţii cu privire la problemele ce necesită urgentă rezolvare, ca spre exemplu cele cu referire la: existenţa unui număr impunător de gunoişti neautorizate în localităţi, comercializarea produselor alimentare în locuri neautorizate sau  comercializarea produselor alimentare neconforme, întreprinderea măsurilor suplimentare în scopul menţinerii ordinii publice în perioada sărbătorilor pascale, şi cu privire la participarea în cadrul bilunarului de salubrizare, la acţiunile de caritate în perioada sărbătorilor sfinte.

Atît dl Valeriu Casapu, cît şi dna Lilia Gandrabura le-a mulţumit reprezentanţilor serviciilor desconcentrate-n teritoriu pentru activitate conştiincioasă, le-au dorit succese în munca zi de zi îndeplinită în baza principiului de respectare cu stricteţe a legii.


DSC_0258-1024x1024