Ședința operativă din 17 februarie 2020

19 februarie 2020

La data de 17 februarie, curent s-a desfășurat ședința operativă a conducerii raionului Dondușeni  cu șefii subdiviziunilor Consiliului raional și membrii apratului președintelui raionului.
Pentru început, dl Valentin Cebotari, președintele raionului, a oferit cuvânt dnei Ala Luca, inspector superior  al CSP Edineț, subdiviziunea Dondușeni, care a solicitat convocarea ședinței extraordinare a Consiliului de Sănătate Publică pentru data de 19.02.2020 la orele 10-00, unde conform planului este preconizată una din principalele întrebări, și anume: situația epidemiologică în lume la infecția cu Coronovirus de tip nou, măsuri de prevenire și răspuns.
Pe parcurs, dl Ion Țurcan, șef Secție Cultură a enumerat manifestările cultural-artistice ce au derulat în raion, accentuând Mitingul consacrat Eroilor căzuți în războiul din Afganistan.
La ședință au fost abordate și așa subiecte precum precăutarea blocului de acțiuni ce țin de organizarea/desfășurarea manifestărilor dedicate comemorării a 28 de ani de la începutul acțiunilor de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova; autoevaluarea anuală a sistemului de control intern managerial în entitate, cu îndeplinirea raportului anual privind controlul intern managerial pe anul 2019 .
La rubrica anunțuri, dna Livia Bețivu, secretar al Consiliului raional, a vorbit despre pregătirea proiectelor de decizii, pentru ședința ordinară a Consiliului raional.