Ședința de lucru DASPF Dondușeni cu reprezentanții AO ”CONCORDIA”

12 februarie 2018

La data de 7 februarie 2018 în cadrul Direcției asistență socială și protecție a familiei Dondușeni a avut loc o ședință unde au participat reprezentantul A.O Concordia Demian Iuliana, managerul centrului comunitar ”Casa Rebeca” din s. Tîrnova, Goncearov Antonina și reprezentanții Direcției asistență socială și protecție a familiei Dondușeni.

În centrul comunitar ”Casa Rebeca” din s. Tîrnova sunt în plasament 11 copii rămași fără ocrotire părintească dintre care 3 copii în acest an absolvesc gimnaziul din localitate.

În acest context participanții ședinței au analizat posibilitatea orientării profesionale a copiilor, care urmează să-și continue studiile în alte instituții pentru a obține o profesie de specialitate.

Managerul centrul comunitar ”Casa Rebeca” , a relatat în general situația despre starea sănătății, procesul educațional și școlar a copiilor din plasament.

Partenerii în cadrul ședinței au stabilit obiective ce urmează să fie realizate pentru continuarea colaborării transparente și eficiente.