Ședință de lucru cu activul Asociației Sindicale Teritoriale SINDASP Dondușeni

9 noiembrie 2017

La data de 09.11.2017, ora 10-30, în incinta Consiliului raional Dondușeni, sala de ședințe a avut loc ședința de lucru cu activul Asociației Sindicale raionale.

În discuții au participat organizatorii sindicali ai organizațiilor sindicale primare din teritoriu, activul AS raionale , precum și președintele federației SINDASP din Republica Moldova dl. Vlad Canțîr împreună cu membrii Comitetului Executiv al Federației dl.Nicolai Ropot, dl. Tudor Belibou și reprezentantul aparatului Federației dna Larisa Cernat.

Agenda ședinței a inclus chestiunile ce țin de:

  • Activitatea Biroului Executiv al AS Dondușeni ,,Reușite, probleme, soluții,,;

  • Promovarea și apărarea drepturilor intereselor profesionale, sociale și economice ale membrilor de sindicat în plan teritorial și ramural;

  • Problema salarizării.

Ședința a fost moderată de președintele AS Dondușeni, dl. Valeriu Juraveț, și s-a desfășurat interactiv cu depistarea problemelor, precum și căutarea soluțiilor.

La sfîrșitul ședinței, s-au generalizat cele discutate și s-au îndemnat membrii de sindicat să-și apăre activ interesele în raport cu autoritățile APL, agenții economici și alte organizații și instituții.

Președintele AS SINDASP Dondușeni

Valeriu Juraveț.