Ședință cu fețele bisericești din raionul Dondușeni.

15 aprilie 2019

Astăzi, 15 aprilie 2019 la ora 09.00, în incinta Bisericii “Sfântul Nicolae” din oraşul Donduşeni , a avut loc o şedinţă cu feţele bisereceşti din raionul Donduşeni , în frunte cu blagocinul Matiescu Veaceslav.
La şedinţă au participat conducerea IP Donduşeni, şeful ÎS „Paza de Stat” și preşedintele AO „Bunicii grijulii ” Donduşeni. Conducerea IP Donduşeni s-a referit la situația criminogenă din raion, venind totodată și cu unele recomandări cum ar fi întărirea pazei fizice şi tehnice a lăcașelor de cult, conectarea la sistemul de semnalizare autonom sau centralizat de pază, dispunerea de safeu pentru păstrarea pe timp de noapte a obiectelor valoroase, fortificarea ușilor și geamurilor precum și colaborarea cu polițiștii de sector.
De asemenea de către conducerea IP Donduşeni au fost aduse la cunoștința participanţilor despre beneficiile implimentării şi aderării la Proiectul social „Bunicii Grijulii”, beneficiile implimentării Proiectului „Supraveghere de Vecinătate” şi „Aleea Siguranţei”, despre aplicația „Harta Amenințărilor””, precum și oportunitatea apelării la numărul unic ,,112”. La fel au fost încurajați să interacționeze cu polițiștii, în vederea prevenirii infracționalității și creșterii siguranței în localitățile raionului.

IP Dondușeni