Președintele raionului

Sînt onorat, fiind ales în calitate de Preşedinte al raionului Donduşeni. Mulţumesc tuturor Dumneavoastră, stimaţi consilieri, că mi-aţi acordat vot de încredere de a fi la conducerea raionului cu un mandat de 4 ani.


dsc_0003Raionul Donduşeni cîndva a fost unul din cele mai mari, acum e unul mic, dar cu probleme cotidiene mari. Eu vă îndemn împreună să fim puternici, să facem faţă timpurilor şi cerinţelor. Să nu uităm că în spatele nostru stau alegătorii, care aşteaptă de la noi o comunicare largă şi eficientă, să le aducem prosperitate şi un viitor mai bun.

Sper la o conlucrare constructivă şi cu fracţiunile de opoziţie din cadrul Consiliului raional. Apreciez susţinerea prin vot a ex-preşedintelui raionului Anastasie Pavlov, căruia alegătorii i-au încredinţat această fincţie pe o perioadă de trei mandate.

Eu sînt la început de mandat şi am drept obiective primordiale realizări concrete în infrastructura raionului, cu atrageri de investiţii şi implementări de proiecte în domeniul social, economic şi cultural. Susţin cursul de integrere în Europa a ţării noastre, promovat de Guvernul Republicii Moldova.