Pe meleagurile natale

24 aprilie 2018

A devenit deja o tradiție desfășurarea jocurilor militar-sportive ,,Pe meleagurile natale,,.

Scopul acestei activități este de a crea o atmosferă specială pentru educație militaro-patriotică a tinerei generații, de pregătire fizică, a stării moral-psihologice, a calităților necesare în situații excepționale.

Direcția Educație, Cultură și Turism Dondușeni în colaborare cu Secția administrativ-militară Dondușeni au organizat și anul curent la data de 21.04.2018 jocurile ,,Pe meleagurile natale,,.

Jocurile militar-sportive au inclus probe sportive individuale și pe echipe. Învingătorii au fost distinși cu diplome de participare care au fost înmînate de vicepreședintele raionului dl.Valeriu Casapu.

Locul III a revenit liceenilor LT ,,A.Mateevici,, care au interpretat un cîntec patriotic, au difilat în pas ostășesc și au concurat la toate probele.

Locul II a revenit LT ,,M.Eminescu,, Sudarca.

Iar locu I aparține echipei LT ,,Prometeu,, Baraboi,    care urmează să apere cinstea raionului la etapa zonală a acestui concurs.

Felicităm din numele Consiliului raional toți participanții și sperăm că echipa învingătoare se va menține în formă cîștigînd trofeul etapei republicane.

 

 

Secția Administrație Publică