Mulțumesc Guvernului Republicii Moldova!

25 septembrie 2018

Eu, locuitor al satului Corbu, îmi iubesc foarte mult țara în care trăiesc de când mă știu pe lume. Cu statul, însă la ai mei ani, ce nu puțini îi am în cartea vieții, am fost în diferite relații. Despre aceasta vorbesc de la sine titlurile și statutul ce le am: Victimă a represiilor politice, Veteran al Muncii, Om emerit al Republicii Moldova, Veteran al Partidului Democart din Moldova.

Pe parcursul anilor am avut mereu îndrăzneală să iau o atitudine corectă față de stat, față de partidul de guvernare, apreciind izbânzile și criticând eșecurile.

Astăzi nu pot să trec cu vederea schimbările spre bine ce au loc în raionul Dondușeni, de când la conducere e președintele Vadim LESNIC, pentru ce îi mulțumesc și îi doresc sănătate, putere, ca așa să pășească cu dreptul mai departe și numai succese. De asemeni, vreau să adresez un mesaj de mulțumire Guvernului Filip pentru drumurile reconstruite, care se aștern ca covoarele în toate satele Republicii, dar și pentru alocația mai mare ce o primesc persoanele represate politic. Până în luna iulie această plată constituia 100 de lei, dar, începând cu 1 septembrie 2018, este de 500 de lei.

E de apreciat și de lăudat, când statul, conducerea raionului, satului vine în susținerea cetățenilor.

Nicolae CAZACU