Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Contabilului

1 aprilie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anual, în ziua de 4 aprilie, se consemnează Ziua Contabilului. Cu acest prilej exprim, înaltă consideraţie şi mulţumire tuturor colaboratorilor din acest domeniu pentru devotamentul, responsabilitatea și sârguința în activitatea de zi cu zi.
Profesia contabil este privită ca cea care gestionează, calculează şi păstrează echilibrul între „cât trebuie” şi „de unde să luăm”, reflectarea obiectivă a realităţii economico-financiare şi a consecinţelor sale sociale, fiind atributele definitorii ale contabilităţii.

Cu ocazia zilei profesionale, vă aduc sincere felicitări și urări de bine, dorindu-vă mult succes în activitatea profesională, realizări majore, perseverenţă şi optimism. Fie ca profesionalismul Dumneavoastră să contribuie la dezvoltarea graduală şi calitativă a sistemului contabil din Republica Moldova, iar realizările atinse în prezent să vă impulsioneze spre un viitor luminos cu scopuri mari, demne de a fi urmate în profesia Dumneavoastră. Doar datorită implicării și insistenței Dvs. vom putea obține un sistem contabil eficient.

Cu respect,

 

Vadim LESNIC, președintele raionulu Dondușeni