Mesaj de felicitare cu prilejul hramul satului!

3 iunie 2020

Mult stimaţi locuitori ai satului Crișcăuți!
           Cu ocazia sărbătorii Hramul satului, Consiliul Raional Dondușeni adreseză cele mai alese urări de bine şi noroc pentru locuitorii acestei localităţi.
Hramul satului este ziua cînd în casa moldoveanului, se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.
Cu acest prilej vă dorim ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, să  vă  îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii Dumneavoastră,  şi a pamântului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună  şi belşugul.
Aveți un sat pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet. Hramul localităţii este cel mai bun prilej de a consolida convingerea că prin comuniune şi comunicare, prin participarea fiecăruia la dezvoltarea localităţii, puteți transforma localitatea într-un sat mai curat, mai luminat, mai înverzit.
Astfel  dorim satului Crișcăuți un cer albastru fără nori în calea sa de prosperitate, iar locuitorilor un nou secol ce să deschidă poarta unui viitor plin de succese, performanţe şi realizări considerabile în promovarea imaginii localităţii.
Lumina sărbătorii să vă facă mai buni, mai curaţi, mai iertători şi mai atenţi cu cei din preajmă, să  vegheze neamul, satul şi familiile şi să vă binecuvânteze în activităţile de zi cu zi.
Cu deosebită consideraţie pentru Dumneavoastră,
CONSILIUL RAIONAL DONDUȘENI