Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Profesorului

1 octombrie 2018

Dragi profesori,
Ziua Internaţională a Profesorilor se sărbătoreşte pe 5 octombrie din anul 1994. UNESCO a ales această zi pentru celebrarea dascălilor din toată lumea, cu scopul de a asigura îndeplinirea nevoilor educaţionale ale tuturor şcolarilor şi de a mobiliza sprijinul pentru profesori. Prin educaţie, profesorii sunt cei care le oferă tuturor copiilor şansa la o viaţă mai bună, iar noi, cetățenii formați deja, le datorăm acestor profesori mult mai mult decât recunoştinţa noastră, le datorăm ajutorul nostru.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, stimați dascăli, vă urez La mulți ani! Sunteți oamenii care modelează vieți și destine. Cei care ne învață să învățăm. Puneți sau ați pus cartea în mâna fiecăruia dintre noi și cu răbdare ne deschideți mintea și sufletul către lumile cele mai bune.

Vă urez să fiți și în continuare la fel de responsabili și riguroși, dedicați meseriei pe care ați ales-o.

Vă mulțumesc, stimați profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații, pentru că fără o educație solidă nu există progres și modernizare.

Vă doresc bucurii, sănătate, succese, optimism și nu în ultimul rând, elevi motivați, curioși și recunoscători.

La mulți ani, iubiți profesori!

 

Cu respect,

Vadim LESNIC, președintele raionului Dondușeni

                                                                  Consiliul raional