Magia sărbătorilor de iarnă

20 decembrie 2018

În ajunul sarbătorilor de iarnă când toți așteptăm magie, pentru o familie din satul Plop miracolul a sosit împreuna cu platforma Caritate.md ,care a adunat suma de 200 000 lei pentru procurarea căsuței fără frig, în pătuc cu plapumă  , fără tristețe si fără griji, și a devenit o adevărată minune în ajunul Crăciunului. Mulțumim CARITATE. MD PENTRU MAGIE!!!

Dna Svetlana Sainsus, fondatorul platformei CARITATE.MD, ne comunică:

„O zi plina de emoții,  aduc  mulțumiri  celor ce au  fost alături , pentru donații, pentru că am realizat visele acestui copil ca și mine. Daniel, băiețelul din satul Plop care căra lemne, în curând trece în casă noua. Doar de un singur lucru îmi pare rău….- prea târziu am dat de el, ași fi vrut atât de mult să aibă o copilărie fericită de la început.”

Consiliul raional Dondușeni, președintele raionului, dl.Vadim Lesnic, i-a conferit dnei Svetlana Sainsus, titlul de onoare ,,Omul Anului 2018,, , pentru dăruire de sine, efort și implicare în salvarea vieții a sute de copii bolnavi de maladii incurabile, și pentru visele împlinite a mii de copii din familii social-vulnerabile.

P.S.

Mai multă caritate pentru copii și lumea va deveni mai bună și mai frumoasă, iar Universul va înzeci și înmii binecuvântarea pentru cei ce fac caritate.

La Mulți Ani! Pentru Daniel.

La Mulți Ani, donatorilor.

 

Nina Juraveț