MAGIA Craciunului adusă de Pavel Filip la Dondușeni

4 ianuarie 2017

Atmosfera sărbătorilor de iarnă  a fost resimţită şi de membrii echipei de baschet a Şcolii Sportive din or.Donduşeni.Pentru ei, nota zilei de 27 decembrie a fost dată de însuşi prim -ministrul Republicii Moldova Pavel Filip, care a venit la ei în vizită cu daruri  de Crăciun chiar în timpul antrenamentelor în sala sportivă a liceului teoretic Alecsei Mateevici.
Prim-ministrul a fost întimpinat şi salutat de Victor Chiriac, preşedintele raionului Donduşeni, Valeriu Casapu, vicepreşedintele raionuluI , Nina Juraveţ, şeful Direcţiei Învăţămînt.
Antrenorul echipei de baschet, Ruslan Varzari, a deschis  pentru oficialul Filip palmaresul de succese ale tinerilor sportivi care pînă în prezent au închis victorii mari, au făcut rezultate foarte bune cu surse modeste.În sala de sport, prim-ministrul a intrat nu cu mîina goală. Le-a adus baschetboliştilor Donduşeneni multe daruri: televizor, laptoop, maşină de spălat automată, echipament şi forme sportive, mingi, pungi mari cu fructe şi dulciuri.În discursul adresat sportivilor, care a fost pe o notă prietenoasă şi mai puţin solemnă, şeful Guvernului le-a apreciat talentul, măiestria, performanţele.I-a strîns miina fiecărui elev în parte, i-a încurajat la noi victorii categorice şi consecutive, încredinţîndu-i că promovarea şi susţinerea sportivilor moldoveni reprezintă un obiectiv de bază al actualei guvernări.
Înainte de plecare domnul Filip Pavel a avut discuţie şi cu profesorii din L.T. „Alecsei Mateevici”.Pentru dumnealor a avut un mesaj aparte, cu specificaţia că anul 2017 va fi unul  în care oamenii vor simţi schimbările pozitive spre binele tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.