Lansarea programului ,,O nouă viață,, la Dondușeni

6 decembrie 2018

Din luna decembrie, curent, proaspetele mămici  primesc cutii cu toate cele necesare pentru îngrijirea nou-născuților, din partea statului. Guvernul a preluat proiectul de succes al fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” – „O nouă viaţă” şi îl  implementeză în toată ţara, atât în maternităţile private cât şi cele de stat. Scopul campaniei este de a creşte natalitatea şi de a fi alături de familiile care au nevoie de ajutor.

Primele cutii la Dondușeni au fost dăruite de președintele raionului Vadim LESNIC mămicilor care au născut la maternitatea din IMSP Spitalul raional Dondușeni.

Președintele raionului menționează, că este convins de faptul că acest proiect minunat va aduce un prim ajutor tuturor mămicilor. Fapte nu vorbe!.

Păreri:

  • Ana Vladimir Prepelița, spune că proaspetele mămici cu foarte mari emoții au primit aceste cadouri. Sunt foarte binevenite și de mare folos!
  • Gore Sofia, spune, că este îmbucurător că programul fundației Edelweiss a fost preluat de către Guvern și acum va fi implementat la nivel național. Acum fiecare proaspătă mămică va primi această cutie.

Secția Administrație Publică