Lansarea în campania electorală a candidatului PDM, dl. Vadim LESNIC la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe Circumscripția nr.2 Ocnița Dondușeni

28 ianuarie 2019

Evenimentul a fost desfășurat la data de 26.01.2019 în incinta Casei Raionale de Cultură  Dondușeni, sala de festivități.

La eveniment au fost prezenţi deputaţi democraţi, membri de partid din alte regiuni, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Candidatul PDM, dl.Vadim LESNIC la funcția de deputat în Parlamentul RM pe Circumscripția nr.2 Ocnița Dondușeni, comunică:

Am trăit momente emoționante la şedința de lansare în campania pentru mandatul de deputat din partea PDM în Circumscripția nr.2 Ocnița-Donduşeni.
Mulți oameni importanți, cu merite şi cu autoritate au venit să mă susțină.
Voi munci insistent ca încrederea oamenilor să se transforme în mii de locuri de muncă noi şi bine plătite; în sute de km de drumuri reparate capital; în şcoli şi grădinițe modernizate în toate localitățile noastre; în spitale modernizate şi ambulanțe noi; în salarii şi pensii mai mari; în ajutoare pentru familiile tinere care aleg să muncească în raioanele Ocnița şi Donduşeni.
Le mulțumesc colegilor pentru încredere şi pornim în toate localitățile din Ocnița şi Donduşeni să convingem oamenii că pot avea încredere în noi.

Официальный старт избирательной кампании в одномандатном округе Окница-Дондушень, был для меня волнительным моментом
Много важных, достойных и авторитетных людей пришли поддержать меня.
Я буду усердно трудиться, чтобы оправдать ваше доверие, открывая тысячи новых, хорошо оплачиваемых рабочих мест; сотни километров дорог будут отремонтированы, во всех наших населенных пунктах будут модернизированы детские сады и школы, а также предстоит модернизировать больницы оснащённые новыми машинами скорой помощи; повысить заработную плату и пенсию; молодым семьям, которые решили работать в округах Окница и Дондушень поможем с жильём.
Я благодарю моих коллег за доверие.
Мы начинаем роботу во всех деревнях Окницы и Дондушан чтобы убедить людей в том, что они могут нам доверять.
#PDM_fapte_Nu_vorbe !!!