Inaugurarea drumului în s.Rediul Mare.

5 septembrie 2018


 În satul Rediul-Mare, raionul Dondușeni la data de 5 septembrie 2018 a avut loc evenimentul de inaugurare a unei porțiuni de drum nou renovat, în cadrul Campaniei ,,Drumuri bune pentru Moldova”.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți, președintele raionului Dondușeni, candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova dl. Vadim LESNIC, vicepreședintele raionului dl. Valeriu CASAPU, primarul de Rediul-Mare dna. Ludmila HARABARI, parohul localității dnul. Victor ROTARU, reprezentanți ai administrației publice locale și raionale, precum și locuitorii satului dat.

Evenimentul s-a desfășurat cu rânduiala de sfințire a drumului nou construit precum și cu mesaje de mulțumire din partea primarului localității și cetățenilor.

În drum spre inspectarea traseului nou renovat reprezentanții administratiei publice de nivelul I și II în frunte cu Președintele raionului dl. Vadim LESNIC erau întîlniți de căte gospodarii și gospodinele localității cu un păhărel de cinste și cu bucate alese, exprimând la rîndul său sincerile mulțumiri pentru investiția oferită în cadrul acestei Campanii ,,Drumui bune pentru Moldova” lansată de către Partidul Democrat din Moldova.

În total pentru porțiune de 1,0 km de drum renovat a fost alocată suma de 1288 661,12 Lei.