Inaugurarea drumului în s.Arionești

26 septembrie 2018

Recent, în s.Arionești a apărut un drum cu față nouă, renovat în rezultatul implementării proiectului național ,,Drumuri bune pentru Moldova,, , campanie inițiată și desfășurată de PDM.

Drumul a fost dat în exploatare după ce a fost verificată calitatea lucrărilor îndeplinite de către inspecția de stat.

La eveniment au fost prezenți Vadim LESNIC, președintele raionului Dondușeni; Iurie CHIORESCU, deputat în Parlamentului RM; Victor BEȚIVU, primar de Arionești; Marin PUȘCAȘ, parohul bisericii ,,Sfântul Nicolae,,, agenți economici și locuitorii satului.

Preotul Marin  a făcut rânduiala de sfințire a drumului, apoi a mulțumit conducerii raionului pentru investiția atât de reușită în drumul pe care enoriașii vor păși duminică și în zile de sărbătoare spre locașul sfânt  la rugăciune.

Fețele zâmbitoare ale oamenilor, copiii veseli și gălăgioși, sunt cele mai bune rezultate la orice lucru a menționat dl. Vadim LESNIC la inaugurare.

După aceea, domnii Vadim LESNIC și Iurie CHIORESCU în incinta primăriei au ținut sfat cu cetățenii. În discuție au fost puse diverse probleme: cu privire la curățenia din vilanul satului, Inițierea unui proiect de apeduct în comun cu satele învecinate, deschiderea de căi spre piețile comerciale atât europene, cât și din Federația Rusă, unde producătorii de fructe ar putea să-și comercializeze producția.