Gala olimpicilor 2018

31 mai 2018

Gala Laureaților este modul prin care ne exprimăm recunoștința față de elevii merituoși care au înregistrat rezultate bune și performanțe în cadrul concursurilor școlare, raionale, zonale, republicane și internaționale. Este activitatea de încununare a tuturor eforturilor depuse pe parcursul anului școlar.

În acest context, la 29 mai 2018, în incinta Consiliului Raional Dondușeni, începând cu ora 10:00, Direcția Educație, Cultură și Turism a organizat festivitatea de premiere – Gala Olimpicilor 2018.

La ediția din acest an au fost premiați 40 de elevi  care s-au învrednicit de premiul I la concursul școlar raional și 36 de profesori care i-au învățat, motivat și ghidat.  În cadrul evenimentului au fost premiați cu diplome de gradul II, III și mențiune elevii care au apărat onoarea școlilor din 17 instituții de învățământ.

8 elevi olimpici cu merite duble și triple au fost menționați cu medalii ”Pentru performanțe deosebite”.

Au fost onorați și cei 7 elevi din LT ”Gaudeamus” Dondușeni, LT ”Alexandr Pușkin” Dondușeni și LT ”M.Eminescu” Sudarca, laureați ai concursului olimpic republican.

Evenimentul a culminat cu rezultatele remarcabile  demonstrate de către  elevii raionului Dondușeni prin locurile premiante, obținute la activitățile extracurs, desfășurate la etapele raională, regională, republicană și internațională.