Forumul PDM la Dondușeni

2 ianuarie 2019

La data de 27 decembrie 2018 în sala de festivități a Casei Raionale de Cultură  și-a petrecut lucrările Forumul PDM Dondușeni.

La eveniment au fost prezenţi deputaţi democraţi, membri de partid din alte regiuni, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Deputatul în Parlamentul RM Iurie Chiorescu, menționează:

Organizația #PDM Dondușeni s-a extins calitativ în ultimii ani. PDM Dondușeni este o familie democrată cu care mă mândresc! Acești oameni sunt determinați să ducă mai departe proiectele #PDMpentruMoldova și pentru toți locuitorii de aici. Oamenii și provocările raionului Dondușeni, îmi sunt cunoscute, sunt des prezent aici în pofida distanței de capitală. Impreună cu colegii s-au realizat progrese constante pentru bunăstarea dondușenenilor. Forumul a fost și inedint, o oportunitate de ai susține pe colegii noștri Vadim Lesnic și Mariana Chiriac, candidați #PDM ȋn circumscripția uninominală numărul 2, respectiv și pe circumscripția națională. Colegii noștri care au demonstrat că merită să reprezinte Partidul Democrat. Dorim cordial să opțină bune rezultate, împreună cu echipa democrată!

Președintele raionului Vadim Lesnic, comunică:

Forumul anual al organizației PDM din raionul Donduşeni a fost un val de Energie şi Încredere în viitor.
Noi am crescut.
Suntem Maturi şi Responsabili.
Suntem în stare să construim Drumuri Bune, Grădinițe şi Şcoli Bune, să aducem Investiții şi să deschidem sute şi mii de locuri de muncă, să creştem Salarii şi Pensii.
Este o Onoare să fiu înaintat de o aşa Echipă în calitate de candidat pentru parlamentarele din februarie 2019.
Ştiu sigur – cu aşa Echipă vom schimba țara, vom crea zeci de mii de locuri de muncă, vom aduce moldovenii acasă!
Vom umple localitățile Moldovei cu copii, cu tineri, cu voie bună şi încredere în viitor!
Dragi colegi – Vă Mulțumesc pentru Încredere !

În cadrul forumului, peste 175 de oameni au devenit membri cu acte în regulă ai formaţiunii democrate şi au primit carnete de partid.

Noii membri spun că au ales echipa Partidului Democrat pentru că:
„Avem o echipă bună, nouă, profesionistă, o echipă de oameni tineri şi bogaţi în experienţă. Acesta este motivul principal pentru care am aderat”.

„Îmi place echipa. Apreciez oamenii din cadrul acesteia. În acest partid cuvântul şi acţiunea merg împreună. Sperăm că împreună vom putea rezolva toate problemele cu care ne vom confrunta”.
„Am urmărit politica din ţara noastră şi am înţeles că Partidul Democrat are o strategie politică corectă”.