Felicitări

PentruD-na Slipenchi Nelea – primar al satului Corbu!

   Vă adresăm urări de sănătate, fericire, pace și prosperare. Vă dorim cei mai bunși mai curat, pace în suflet și în casă. Să aveți parte de bunăstare, armonie, fericire. Fie ca succesul, prosperitatea, atenția și recunoștința celor dragi să vă însoțească pe parcursul întregii vieți.

   Cu stimă și respect

 Președintele raionului Dondușeni

 Vadim LESNIC


 

                Pentru  D-na Rotaru Maria – Șef Secție Economie!

  În această zi luminoasă și plină de semnificație, avem deosebită plăcere să Vă adresăm cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul zilei de naștere!

        Vă dorim multă sănătate, fericire, creativitate, noi inițiative și performanțe. Fie ca planurile propuse să se materializeze și să atingeți noi culmi ale succesului.

   În plan personal, Vă dorim din suflet cer senin, pace în casă , sănătate, fericire, bunăstare și realizarea tuturor aspirațiilor.

       Cu respect

Președintele raionului Dondușeni

Vadim LESNIC


 

            Pentru D-na Ulanovscaia Tatiana – Consilier raional!

         Cu ocazia zilei de naștere Vă adresăm sincere felicitări și urări de bine. Vă dorimmultă sănătate, bunăstare și prosperitate, să Vă bucurați de realizări profesionale, trăind fericirea absolută alături de familie și toți cei dragi. Vă urăm ca fiecare zi să Vă ridice la noi trepte ale succesului, iar calea vieții să fie presuratăcu moente unice și de neuitat.Fie ca în casa și familia Dumneavoastră să predomine liniștea și pacea.

                                    LA MULȚI ANI!

      Cu respect

Președintele raionului Dondușeni

Vadim LESNIC