Felicitări

23 iunie 2017

Ziua funcționarului public

În această zi onorată, din partea

Consiliului raional Dondușeni

adresăm tuturor funcționarilor publici

din raion

un mesaj de felicitare și încredere

în capacitatea fiecăruia

de a face față provocărilor,

de a realiza progrese și reforme ,

în aptitudinea de luare a deciziilor

și responsabilitate civică.

Cu respect

Președintele raionului Victor CHIRIAC

mesaje_pentru_sfanta_ana_2014__mesaje_sf_ana__mesaje_sf_ana_scurte__mesaje_9_septembrie_18484000


Mult Stimate domn Victor CHIRIAC, preşedinte al raionului Donduşeni!

Consilierii raionali, funcţionarii Aparatului Preşedintelui, angajaţii direcţiilor şi secţiilor din subordinea Consiliului raional, Vă felicită din tot sufletul cu prilejul aniversării zilei de naştere!
Schimbările care intervin în viaţa Domniei Voastre să fie spre bine, spre manifestarea din plin a capacităţilor de manager şi bun organizator al unui proces de muncă, a unei activităţi de echipă şi a responsabilităţilor îndeplinite la cei mai înalţi parametri.
Vă dorim să aveţi parte doar de sănătate şi prosperitate.Viaţa să vă fie împlinită cu frumoasele rezultatele ale muncii depuse, cu recunoştinţa şi stima oamenilor, cu fidelitate şi sinceritate din partea partenerilor de dezvoltare, cu bucurii din partea familiei DVS.
MULŢI ANI FERICIŢI!

la-multi-ani-fericiti-andreea-unique_b28606a3c59981


Dragi lucrători din sistemul sănătăţii,
Cu prilejul sărbătorii profesionale,Ziua lucrătorului medical şi a Farmacistului, vă adresez din numele meu personal, sincere felicitări!
Vă doresc activitate fructuoasă, realizări profesionale, motivaţii pentru performanţă şi perfecţionare. Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să vă însoţească mereu întru alinarea suferinţelor pacienţilor! Activitatea medicului constituie un exemplu marcant de servire cu abnegaţie a oamenilor, de onoare a datoriei profesionale şi civice.Vă mulţumesc pentru profesionalism, dedicaţie, încredere şi susţinere!

Cu respect, 
Preşedintele raionului                           VICTOR CHIRIAC

cos_de_flori-1280x800