Felicitare cu Revelionul

21 decembrie 2020

Stimați concetățeni!

Suntem la răspântie de timp când Anul 2020 pleacă în istorie, iar tânărul An 2021 de – abia își începe calea. Noi oamenii simțim trecerea timpului, ducem evidența prin clipele fericite sau mai puțin fericite, prin munca depusă, prin rezultate și nu ,în ultimul rând, prin scopurile atinse.

Unul din momentele fericite în prag de sărbători, este oportunitatea de a Vă mulțumi pentru colaborarea Autorităților  Administrației Publice de ambele niveluri.

Sărbătorile de iarnă ne oferă prilejul de a Vă mulţumi pentru activitatea pe parcursul întregului an, pentru acţiunile frumoase pe care le-am desfăşurat cu succes, în speranţa că prin tot ce facem cu onestitate suntem alături de acei care aşteaptă sprijinul şi susţinerea noastră.

Fie ca lumina sărbătorilor de iarnă să creeze pentru toți cetățenii o atmosferă plăcută, o mai mare dorință de a reuși.

Bucuria surprizelor, căldura caselor, dragostea celor dragi inimii  să întregească cromatica sărbătorilor prin  farmec și mister.

Fie ca Noul An să intre cu belșug în casele Dumneavoastră cu multă dragoste, armonie și bucurie.

Din numele Consiliului raional și al meu personal Vă urez succese personale și profesionale, iar lumina Sfântă a nașterii Domnului nostru Iisus Hristos să Vă însoțească pe calea succesului, în făurirea unui viitor mai bun și mai frumos pentru țara și cetățenii ei.

 

 Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Cu respect și urări de bine,

Președintele raionului Dondușeni Valentin CEBOTARI