Felicitare cu privire la Sărbătoarea profesională – Ziua Poliţiei Naţionale

16 decembrie 2020

Stimați ofițeri și subofițeri,

Stimate doamne și stimați domni ce ați ales să îmbrăcați uniforma de polițist și să serviți Moldova!

Sărbătoarea profesională – Ziua Poliţiei Naţionale, pe care o marcăm în fiecare an la 18 decembrie, îmi oferă prilejul de a Vă adresa felicitări călduroase, urări de sănătate şi succes în serviciul pe care îl oferiţi Patriei.
Întotdeauna aţi demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism şi sperăm, că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, de lupta împotriva criminalităţii. Sunt convins că întreaga echipă poliţienească a IP Dondușeni va depune şi în continuare toate eforturile pentru a depăşi greutăţile de moment, asumându-şi în faţa poporului angajamentul de a activa mai eficient pentru asigurarea ordinii, securităţii şi liniştii cetățenilor.
Liniştea publică, siguranţa cetăţenilor, precum şi asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor, reprezintă obiectivele prioritare ale Poliției. Vă mulţumim pentru devotamentul şi înaltul profesionalism manifestat în asigurarea cu succes a principalei sarcini – paza şi liniştea locuitorilor.
Urez tuturor angajaţilor și veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, liniște în suflet, răbdare, fericire şi împliniri personale şi profesionale, să obţineţi şi în viitor succese deosebite în activitatea ce o desfăşuraţi. Să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, succes în serviciul de toate zilele, avânt și perseverență în nobila și importanta activitate întru binele poporului și prosperitatea tării!

La mulți ani!

Cu profund respect,

Valentin CEBOTARI, președintele raionului Dondușeni