Deschidere sălii de sport

24 februarie 2020

La data de 24 februarie 2020 în incinta Liceului Teoretic «A. Mateevici» a avut loc evenimentul de deschidere oficială a sălii de sport.

La festivitate au participat: Președintele raionului Dondușeni Valentin Cebotari, Șef Direcție Educație Gulinara Grigoriev, Președintele Asociației Părinților și Pedagogilor Olga Botnaru, Primarul or. Dondușeni Ivan Belciug, managerii școlilor sportive Ruslan Varzari și Valentin Scorțescu, părinți, membri ai Consiliului de administrare.

Profesorii, elevii L.T. «A. Mateevici», cu deosebită considerațiune, aduc mulțumiri pentru colaborare fructuoasă și finanțarea proiectului de renovare a sălii de sport Consiliului Raional Donduăeni și Direcției Educație Dondușeni.    Aduc mulțumiri pentru aportul considerabil la finanțarea proiectului «Reparația vestiarelor, a holului și camerelor de baiue» Asociației Părinților și Pedagogilor, și colectivelor școlilor sportive din raion.

De sala de sport renovate vor beneficia 550 de elevi din liceu, discipolii școlilor sportive și participanții competițiilor sportive raionale.