DASPF Dondușeni  dăruiește  bucurii la copii.

4 ianuarie 2017

La 24 decembrie 2016 de către Direcția Asistență Socială  și Protecție a Familiei  Dondușeni a fost organizat revelionul pentru copii cu dizabilități, pentru copii rămași fără ocrotire părintească și pentru familiile anevoioase .

La această sărbătoare au fost invitați și prezenți mai mult  de 95 de copii din  localitățile  raionului  Donduseni .

Cu felicitări  din suflet a venit Asociatia Obștească ,, Dreptul de a fi”  din or.  Bălți   aducînd în dar un spectacol artistic  ,,Vis în noaptea de Craciun”  prezentat de copii   din grupul ,,Незабудки” . Prin mînuțele acestor mici artiști asociația a mai bucurat și cu alte cadouri toți copii prezenți.

De la DASPF Dondușeni la bradul de sărbătoare a venit Moș Crăciun cu Alba ca Zăpada, ei au remunerat efortul copiilor care și-au exprimat sentimentele și talentul prin spectacol ,poezii, cîntece și dansuri.  Astfel fiecare mic și mare a plecat de la sărbătoare cu mulțumire în suflet și dispoziție bună pentru continuarea magiilor de iarnă.

DASPF Dondușeni aduce sincere și călduroase mulțumiri d-nei Valentina Vangheli pentru ajutorul acordat  și d-nei Olga Gadîmba pentru găzduirea sărbătorii la restaurantul  „La izvor” .

Îți urăm ție  și tuturor care au contribuit la suportul celor îndurerați  Craciun cît mai luminos , an de viață sănătos  și liniște lîngă cei mai scumpi – cu FAMILIA.