Darea în exploatare a drumului din s.Baraboi

9 octombrie 2018

Recent, în s.Baraboi a  fost dat în exploatare a unui segment de drum, deja finalizat în rezultatul implementării proiectului național ,,Drumuri bune pentru Moldova,, , campanie inițiată și desfășurată de PDM.

La eveniment au fost prezenți Vadim LESNIC, președintele raionului Dondușeni; Iurie CHIORESCU, deputat în Parlamentului RM; Iurie URZICĂ, președintele raionului Rîșcani, Andrei Țurcan, primar de Baraboi; Grigore SPOIALĂ, parohul bisericii ,,Nașterea Maicii Domnului,,, agenți economici și locuitorii comunității.

Preotul Grigore  a făcut rânduiala de sfințire a drumului, apoi a mulțumit conducerii raionului, ospeților prezenți pentru investiția atât de reușită în drumul pe care enoriașii vor păși duminică și în zile de sărbătoare spre locașul sfânt  la rugăciune.

Ulterior s-a discutat și despre proiectele care vor demara în anul 2019, încă 2600 de kilometri de drum și conectare la rețeaua de apă pentru alte 100.000 de persoane ale republicii noastre.
Reforma pensiilor, dotarea unităților medicale cu ambulanțe noi, renovarea grădinițelor, iluminatul stradal, reabilitarea oficiului medicilor de familie din localitate, au fost subiectele dominante ale întrunirei cu oamenii din s.Baraboi.