Concert Live Open Air la Dondușeni

20 august 2019

Pentru toți iubitorii de muzică de calitate, la Dondușeni, în piața centrală  a orașului, la data de 19 august, ora 19:00, a avutloc un concert de excepție, care a adunat multă lume , locuitori ai orașului, cât și din localitățile raionului.

La La Play (expediție muzicală), este un proiect ce a venit să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică. Astfel, și orașul Dondușeni a  găzduit în premieră un concert Live Open Air, prezentat de muzicieni, ce au participat în cadrul proiectului, condus de managerul proiectuluiAndriano Marian și care au răsfățat publicul cu piese de diverse genuri muzicale.

Am fost mândri să-I vedem în fața orchestrei și pe cei mai talentați copii, ce duc faima raionului Dondușeni în întreaga țară, Ștefan Albu și Malvina Grosu. Anume ei, în urma preselecției, au fost aleși pentru a participa în cadrul proiectului.

La eveniment au fost prezenți și dl.VadimLesnic, președintele raionului,și dl.Valeriu Casapu, vicepreședintele raionului, care la final au adus cuvinte de mulțumire și apreciere,  pentru buna dispoziție ce au creat-o tuturor spectatotilor dondușeneni.
Partener local – Consiliul Raional Dondușeni, Direcția Educație, Cultură șiTurism.
Parteneri: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Suedia, Fundația Est-Europeană, Gas Natural Fenosa, Vasconi. Parteneri Media: Diez.md, Agora.md, Unimedia.md, PentruEa.md, Noroc Media, Agro TV, Privesc.eu Producători; MNYO și KINOM.

DECT Dondușeni