Campania de Paște „ Să ne ajutăm aproapele ”

13 aprilie 2018

La sfintele sărbători Paște ar trebui s-ă primim lumină în suflet și să ne bucurăm de existența tuturor lucrurilor de pe acest pământ. Sărbatoarea Paștelui este un prilej de a ne deschide sufletul și de a-i ajuta pe cei de lânga noi.
În preajma sărbătorilor Pascale Consiliul Raional Dondușeni a dat start Campaniei de caritate cu prilejul sărbătorilor de Paște ,,Să ne ajutăm aproapele!,, Cu ajutorul serviciilor desconcentrate s-au adunat colete cu produse alimentare și mijloace bănești. Campania are ca scop să aducă lumină în casa familiilor numeroase și bătrâni din orașul Dondușeni, pentru a se simți fericiți și sperăm că aceast act de caritate va aduce multă căldură în perioada sărbătorilor de Paște, căci nimic nu se compară cu mireasma cozonacului așa cum făcea bunica.
Campania de caritate ,,Să ne ajutăm aproapele!,, continuă!!! Toate persoanele de bună credință și cu suflet mare, doritori să readucă zâmbetul pe fețele oamenilor nevoiași și a copiilor crescuți în familii defavorizate sunt așteptați la Direcția asistență socială și protecție a afamiliei Dondușeni.
Suntem foarte mulțumiți și plăcut surprinși de faptul că locuitorii și colaboratorii serviciilor desconcentrate ai orașului nostru s-au mobilizat, au fost receptivi și generoși.