Anunț!

13 aprilie 2020

Adresare către locuitorii r-n. Dondușeni!
Stimați locuitori ai raionului Dondușeni. Astăzi în această zi frumoasă de florii, vă aduc felicitări cu această sărbătoare. Totodată, vin să vă comunic că cazul nr.3 și suspectul nr.4 de COVID-19 nu sau confirmat! Această informație dublează sărbătoarea de astăzi. La moment raionul nostru rămâne cu doi bolnavi și 282 persoane care se află sub supraveghere epidemiologică.
Prin prezenta, fac apel celor persoane care se stăruie să-și facă piar prin rețelele de socializare numind familiile și numele persoanelor bolnave sau suspecte, că încălcați legea de date cu caracter personal. Nimeni nu are dreptul, chiar dacă deține o informație, să divulge aceasta. În acest context mă voi adresa către procuratura RM pentru ca să fie luate măsuri.
Stimați locuitori ai raionului, vă rugam să ne iertați dacă avem măsuri mai aspre în combaterea pandemiei în aceste timpuri. Ca și anterior, vă rog mult să respectați normele epidemiologice care sânt recomandate de către medici și autorități.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere. Suntem cu toții Bravo, deoarece avem unul din cei mai mici indicatori pe Republică.
Sărbătoarea de astăzi, prin rugăciune să ne aducă tuturor sănătate multă și belșug. Despre petrecerea sărbătorilor de Paști prin intermediul autorităților locale veți fi informați adăugător pe parcursul săptămânii următoare. Sănătate tuturor. DONDUȘENENI SUNTEȚI BRAVO!
Președintele r-n. Dondușeni
Valentin Cebotari.